De BEST implementatie voor Philips Lighting
Door een ERP-implementatie had Philips Lighting (verkooporganisatie) een uitloop van 60% van het personeel en 30% van de klanten in zes maanden tijd. Er werd gedacht dat dit kwam door deze applicatie, maar dit was niet de oorzaak; slechts de druppel.
 
Ons is gevraagd de problematiek te analyseren en met een voorstel voor verbetering te komen.
 
Samen met de medewerkers hebben wij de implementatie van een Strategisch Performance Management programma vormgegeven en geïmplementeerd (duur: 1 jaar, 350 Fte, 5 Business Units, 1 verkooporganisatie, 1 fabriek en 3 leveranciers).
Het resultaat was er om trots op te zijn: de organisatie had binnen 3 maanden haar klanten weer terug, het personeelstekort was opgelost, leveringsbetrouwbaarheid naar 98%, een extra omzetverhoging van 10% en een efficiencyverbetering van 35%.
 
Met dit programma hebben we inhoud gegeven aan het BEST ("Business Excellence through Speed and Teamwork")-programma van Philips dat vervolgens de best-practice is geworden voor de implementatie wereldwijd.
ENG
 
Toekomstbestendig?
Het woord "toekomstbestendig' wordt bijna overal gebruikt. Voor mij komt dat woord overeen met continuïteit en continuïteit betekent voor mij 'lange termijn'. Het hebben van een goede visie, .....
 
totaal (0) reacties
 
 
Beyond Scope
Hondsdraf 18
5236 RL ´s-Hertogenbosch

T. +31(0)73 8517740
E. info@beyondscope.nl
 
Konkola Copper Mines Plc Zambia: Productivieitsverhoging in de mijn
De productiviteit in de mijn in Zambia moest omhoog in de meest natte mijn ter wereld. De innovatieve methodiek 'Holistic Performance Management' van Beyond Scope had de oorzaak van het achterblijven van de productiviteit in 5 maanden doorlooptijd achterhaald .....