Strategische Innovatie
De snelle ontwikkelingen in de markt zorgen ervoor dat een organisatie in een kort tijdsbestek en efficiënt moet innoveren. Deze verandering vraagt:
  • Eerdere en intensievere samenwerking met andere organisaties om nieuwe producten en diensten te kunnen ontwikkelen en/of leveren.
  • In een vroeg stadium samenwerken met de eindklant om tot het beste product of dienst te komen.
  • Snelle organisatorische aanpassingen.
De competenties voor een heldere visie-ontwikkeling, strategisch en continu innoveren en kunnen samenwerken zijn hiervoor nodig.
Visie-ontwikkeling zodat duidelijk is welke stip op de horizon bereikt wil worden en strategisch innoveren zodat de "wegen" naar de stip bewandeld kunnen worden door de organisatie. Kunnen samenwerken zodat benodigde kennis en expertise snel bereikbaar is en ingezet kan worden.
 
Beyond Scope kan u ondersteunen hoe deze competenties hiervoor te verkrijgen.
Deze manier van innoveren vereist vertrouwen en respect van allen die hierin deelnemen. Met onze kennis en ervaring kunnen we u begeleiden dit om te zetten in praktische nieuwe samenwerkingsvormen in en tussen organisaties. We leveren de bijbehorende governance modellen, processen en business modellen die geen inbreuk zijn op de huidige organisatie en manier van werken. 
Hiermee krijgt uw organisatie de snelheid en wendbaarheid om innovatie kracht te geven.

We leveren de volgende diensten op dit gebied:
  • Nieuwe vormen van productcreatie & introductie waarbij de input van de eindgebruiker het startpunt en bepalend is en de creatie gebeurt in samenwerking met zeer diverse organisaties.
  • Helpen vaststellen hoe innovatief uw organisatie is en hoe belangrijk dit voor uw organisatie kan zijn.
  • Innovatief vermogen (persoonsonafhankelijk!) in uw organisatie bewerkstelligen.
  • Begeleiden en/of voorstellen geven welke strategische innovaties voor uw organisatie van belang kunnen zijn.
  • Nieuwe samenwerkingsmodellen met onafhankelijke organisaties (groot of klein) opzetten met bijbehorende besturingsstructuur, HR-strategie en bedrijfsmodellen (aan de hand van processen).
ENG
 
Toekomstbestendig?
Het woord "toekomstbestendig' wordt bijna overal gebruikt. Voor mij komt dat woord overeen met continuïteit en continuïteit betekent voor mij 'lange termijn'. Het hebben van een goede visie, .....
 
totaal (0) reacties
 
 
Beyond Scope
Hondsdraf 18
5236 RL ´s-Hertogenbosch

T. +31(0)73 8517740
E. info@beyondscope.nl
 
van Essen van Raay: toekomstbestendig en groei
Inzet van Strategisch Performance Management om groei te realiseren ..